Decanaat

Wat doet een decaan?:

De decaan begeleidt je in al jouw studiekeuzes. Deze keuzes beginnen voor havo en vwo al in de onderbouw, namelijk je keuze voor een profiel en de bijbehorende vakken. Voor de mavo (vmbo-tl) geldt dat je in het derde leerjaar kiest voor een sector en vakkenpakket. Voordat je een juiste keuze kunt maken, moet je eerst nadenken over later. Wat wil je worden? Wat past bij je? Maar ook; waar ben je (niet) goed in? En met welk profiel of welke sector kun je naar de door jou gewenste vervolgopleiding? Door middel van een aantal begeleidingslessen en persoonlijke gesprekken helpt de decaan je met het beantwoorden van deze vragen.

Daarnaast kun je bij ons met vragen terecht over alle vervolgopleidingen. Weet je nog niet wat je wilt, wil je meer informatie over een aantal opleidingen, wil je een open dag bezoeken of een dagje proefstuderen? Loop dan even langs of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Kortom; met alle vragen over je huidige én toekomstige profiel- of sectorkeuze, je vakkenpakket en over jouw mogelijke vervolgopleiding kunnen wij je helpen. Klik in het menu rechts van deze pagina op jouw opleiding voor meer gerichte informatie.